Εισαγωγή
 

Πρόκειται για νέα επιστημονική θεραπευτική μέθοδο (με την χρήση μικροκυμάτων), οικολογικά συμβατή με το περιβάλλον, κατά της θανατηφόρου ασθένειας των φοινικοειδών που προκαλείται από το κόκκινο ρυγχωτό σκαθάρι Rhynchophorus f. και της πεταλούδας P. archon και επιτυγχάνεται διά της θερμικής θανάτωσης των εντόμων.

 
Ο Εξοπλισμός  ECOPALM  εξασφάλισε διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την καταπολέμηση και την καταστροφή του κόκκινου ρυγχωτού σκαθαριού Rhynchophorus ferrugineus και της πεταλούδας Paysandisia archon, προκαλώντας την εξόντωση τους, σε όλες τις φάσεις του  βιολογικού τους κύκλου.
 
O Εξοπλισμός  ECOPALM RING - Ελέγχθηκε &  Πιστοποιήθηκε από τον Ιταλικό Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος - ARPA 

(Κρατικός  Φορέας) αναφορικά με:

 
  • Την 100% Aποτελεσματική καταπολέμηση και καταστροφή του κόκκινου ρυγχωτού σκαθαριού (Rhynchophorus ferrugineus), Αρ. Πρωτ. 0003307 στις 19/01/2010 (Πιστοποίηση)
 
  • Την καταγραφή του Ηλεκτρομαγνητικού πεδίου "Ecopalm Ring" και τα Όρια Ασφαλούς Έκθεσης, Αρ. Πρωτ. 0025832 στις 12/04/2010 (Πιστοποίηση)    
 
 
Το Ecopalm System είναι το σύνολο των ενεργειών και οι μηχανισμοί στήριξης που περιλαμβάνονται αναλυτικά στο Πρωτόκολλο της ECOPALM "Ολοκληρωμένης διαχείρισης" για την αντιμετώπιση των θανατηφόρων εχθρών των Φοινικοειδών Rhynchophorus F. και Paysandisia A.
 

Το Ecopalm System βασίζεται, στην αποτελεσματικότητα της Θερμικής θανάτωσης (με την χρήση μικροκυμάτων) σε συνδυασμό περισσοτέρων οικολογικών μεθόδων (σύμφωνα με την τελευταία οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

 

ECOPALM Θεραπεύει τους φοίνικες - Προστατεύει το περιβάλλον.

 
 
 
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player