Τα Τελευταία Νέα
 
 
 
Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010 στο Astir Palace Resort της Βουλιαγμένης η ECOPALM HELLAS διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Η θερμική ενεργεία των μικροκυμάτων στην μάχη κατά των θανατηφόρων εχθρών των φοινικοειδών».

 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε :

 
- Ανάλυση της θεραπευτικής μεθόδου διά της θερμικής θανάτωσης  ECOPALM SYSTEM, Αποτελεσματικότητα, Οικολογική συμπεριφορά και δυνατότητα συνδυασμού της με λοιπές μεθόδους προστασίας των Φοινικοειδών.
 
- Πρώτη Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου μοντέλου ECOPALM  RING  EP1000.
 
- Πρακτική εφαρμογή της θεραπείας διά της θερμικής θανάτωσης σε μολυσμένο φοίνικα (στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου) και εκτίμηση της αποτελεσματικότητας της μεθόδου. 
 

Παρευρέθησαν εκπρόσωποι : του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, Νομαρχιών Αττικής, Δήμων  Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας και Εταιρίες Πρασίνου.  

 
*Για μεγέθυνση μετακινήστε τον κέρσορα πάνω στις φωτογραφίες.
 
 
 
 
 

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 στα Μάλια της Κρήτης και στο Ξενοδοχείο Σειρήνες,  η ECOPALM HELLAS παρουσίασε την Θεραπευτική Μέθοδο διά της θερμικής θανάτωσης  ECOPALM SYSTEM.  

 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε :

 
- Ανάλυση της θεραπευτικής μεθόδου - Αποτελεσματικότητα, Οικολογική συμπεριφορά.
 
- Παρουσίαση του νέου μοντέλου ECOPALM  RING  EP1000.
 
- Πρακτική εφαρμογή της θεραπείας σε φοίνικα, διά της θερμικής θανάτωσης σε μολυσμένο φοίνικα (στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου). 
 
Παρευρέθησαν εκπρόσωποι : της Περιφέρειας Κρήτης, ΕΘΙΑΓΕ, ΤΕΙ  ΚΡΗΤΗΣ, ΓΕΩΤΕΕ, Διεύθυνση Δασών, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, Νομαρχιών, Δήμων, Ενώσεις Ξενοδόχων και Εταιρίες Πρασίνου
 
*Για μεγέθυνση μετακινήστε τον κέρσορα πάνω στις φωτογραφίες.
 
 
 
Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε*  για την εξάπλωση της μόλυνσης στα φοινικοειδή στην Ελλάδα από τα έντομα του κόκκινου ρυγχωτού σκαθαριού και της πεταλούδας Paysandisia Archon.
 
* Η τελευταία ενημέρωση που απεικονίζεται στον χάρτη είναι στις 05.07.2010