Θεραπεία & Μικροκύματα
 

Η προσβολή των φοινικοειδών από το Rhynchophorus ferrugineus ξεκινά από την κορυφή (στεφάνη) όπου τα θηλυκά ωοτοκούν.            

 

Οι προνύμφες ανοίγουν στοές έως και ένα μέτρο βάθος κατά μήκος του κορμού αλλά και των βάσεων των φύλλων.

 

Χαρακτηριστικό σύμπτωμα  είναι η καταστροφή της νέας βλάστησης (της κορώνας) και το λύγισμα των παλαιών φύλλων πού δίνει στο φυτό την όψη μιας ανοικτής ομπρέλας.   

 

Η επίθεση από την πεταλούδα Paysandisia archon, επιφέρει στον φοίνικα το ίδιο μακροσκοπικό αποτέλεσμα .

 
Χαρακτηριστικά συμπτώματα είναι το φάγωμα των άκρων στα νέα φύλλα στην κορυφή, που δεν αναπτύσσεται κανονικά και η παρουσία πριονιδιού περιφερειακά   και πάνω στην ράχη του.Οι προσβολές αυτές οδηγούν σταδιακά το φοινικοειδές σε σίγουρο θάνατο.
 

Η θεραπεία των Φοινικοειδών με το σύστημα ECOPALM είναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ. Διαφέρει ριζικά από όλες τις άλλες μεθόδους απολύμανσης και θεραπείας γιατί δεν χρησιμοποιεί Φυτοφάρμακα, Χημικά, Παθογόνους Οργανισμούς, αλλά καθαρή ενέργεια σε πολύ υψηλή συχνότητα, ακίνδυνη για τον άνθρωπο για τα φυτά και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον .

 

Η θεραπεία με το σύστημα ECOPALM είναι Άμεση και Γρήγορη, γιατί εξουδετερώνει όλους τους παθογόνους παρασιτικούς οργανισμούς και η χρονική διάρκεια της επέμβασης κυμαίνεται από 20 έως 60 λεπτά της ώρας (ανάλογα με την ηλικία και το στάδιο προσβολής του φοίνικα).

 

Η θεραπεία με το σύστημα ECOPALM είναι Καθαρή για το περιβάλλον…γιατί δεν αφήνει δηλητηριώδη  κατάλοιπα ούτε τοξικά απόβλητα κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της θεραπείας.   

 

Η θεραπεία με το σύστημα ECOPALM  είναι Ασφαλές γιατί ΔΕΝ εκπέμπει Ακτινοβολίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελευθέρα σε δημοσίους και ιδιωτικούς χώρους.  

 

Η  Θεραπευτική μέθοδος ECOPALM είναι 100% Αποτελεσματική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ και για την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ και την ασφαλή ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των μολυσμένων φοινικοειδών.   

 

Η Θεραπευτική μέθοδος με το ECOPALM  RING, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

 

Τα Μικροκύματα διαπερνούν τα διάφορα στρώματα του κορμού και σε οποιαδήποτε φάση του βιολογικού τους κύκλου συναντηθούν με τα ανωτέρω έντομα ( αυγό, προνύμφη, νύμφη ή ακμαίο) τα εξολοθρεύουν συνολικά .

 

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι σε παγκόσμιο επίπεδο δεν υπάρχει άλλη θεραπευτική μέθοδος που να εγγυάται τα αποτελέσματα αυτά .  

 
 
ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Πανεπιστημιακή  ΈρευναΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

 

Είναι αποδεδειγμένο ότι η χρήση υψηλών θερμοκρασιών αποτελεί τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο απολύμανσης κατά των βακτηριδίων, των εντόμων και γενικά όλων των ζωντανών μικροοργανισμών. 

 

Οι διεθνείς κανονισμοί  του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών F.A.O. που εφαρμόζουν το Διεθνές πρότυπο ISPM-15, πιστοποιούν δια μέσου της θερμικής αγωγής την απαιτούμενη απολύμανση στην ξυλεία που διακινείτε μεταξύ των συναλλασσόμενων χωρών, ώστε να αποφεύγεται η διάδοση μολυντικών ασθενειών από παράσιτα των δένδρων.  

 

Η χρησιμοποίηση των μικροκυμάτων κατά την διάρκεια της θεραπείας ECO PALM είναι τελείως ακίνδυνη για τους ανθρώπους και για το περιβάλλον.Οι δέσμες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κατευθύνονται προς το κέντρο του δακτυλίου που είναι κατά τέτοιο τρόπο κατασκευασμένος ώστε να τις φυλακίζει  και στην συνεχεία να τις σβήνει στο εσωτερικό του χωρίς να αφήνει κανενός είδους κατάλοιπα στο περιβάλλον .   

 

Μετά από επίπονη παρακολούθηση στην εξέλιξη της μόλυνσης, που προκαλεί το κόκκινο ρυγχωτό σκαθάρι στους φοίνικες και τον γρήγορο και αναπόφευκτο αποδεκατισμό δεκάδων χιλιάδων πανέμορφων φοινικοειδών που στόλιζαν με     την παρουσία τους δρόμους - πάρκα – παραλίες, πραγματικά μνημεία της φύσης,   αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε  κάτι το ισχυρό που να είναι σε θέση να εξοντώσει το θανατηφόρο σκαθάρι διακόπτοντας για πάντα τον βιολογικό του κύκλο, χωρίς όμως να βλάψει το φυτό και να είναι  σε πλήρη οικολογική αρμονία με τον άνθρωπο και το περιβάλλον.     

 

Για να πετύχουμε τον σκοπό αυτόν, ενώσαμε τις δυνάμεις μας , αξιοποιήσαμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας και πειραματιστήκαμε για 2 συνεχόμενα χρόνια κατασκευάζοντας πολλά πρωτότυπα που σε βάθος χρόνου μας έδωσαν μεγάλη ικανοποίηση.      

 
 
 
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player