Δενδροχειρουργική
 
Πρόκειται για την θεραπευτική μέθοδο που στηρίζετε στην μηχανική εξυγίανση δηλαδή στον επιμελή καθαρισμό των μολυσμένων μελών του φοίνικα. Σήμερα η τεχνική αυτή έχει εξελιχθεί και εφαρμόζετε σαν το ύστατο όπλο για την ανάκτησης του Φοίνικα που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της μόλυνσης. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της μεθόδου είναι να μην έχει καταστραφεί (από τις προνύμφες) η καρδιά του φοίνικα (το κορυφαίο μερίστωμα). Η διάγνωση αυτή μπορεί να γίνει με ασφάλεια μόνο μετά τον προσεκτικό καθαρισμό της κορυφής και την απομάκρυνση των μολυσμένων φύλλων και μέρος του κορμού.
 
Η εφαρμογή της τεχνικής αυτής γίνεται από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία της Ecopalm που έχουν σώσει δεκάδες ιστορικούς φοίνικες από βέβαιο θάνατο.
 
Η Δενδροχειρουργική μέθοδος ολοκληρώνεται με την εφαρμογή των μικροκυμάτων. Ο εξοπλισμό ENCORING τοποθετείται ακριβώς κάτω από το σημείο της επέμβασης απολυμαίνοντας 100% το μέρος του κορμού που δεν μπορεί να εισχωρήσει ο μηχανικός καθαρισμός ούτε τα φαρμακευτικά ή βιολογικά σκευάσματα ! Για τον λόγω αυτό το Ecopalm System κατέχει την πρώτη θέση στον τομέα της μηχανικής εξυγίανσης των φοινικοειδών με επιτυχία που αγγίζει το 100%.
 
*Για μεγέθυνση μετακινήστε τον κέρσορα πάνω στις φωτογραφίες.